en English
0 0,00

Hyrja

Rreth Ancestrum

Pse Ancestrum

Zbuloni pse duhet të na zgjidhni ne…

Blej tani

Merrni tani testin tonë me zbritjen më të mirë

l

Regjistroni kompletin tuaj

Nëse e keni bërë tashmë testin tuaj, klikoni këtu

i

Udhëzime

Këtu do të gjeni hapat e thjeshtë për të marrë raportin tuaj

Kontakt

Na kontaktoni për çdo pyetje që mund të keni

Testi ynë

Prejardhja gjeografike

E gjithë e kaluara juaj në një hartë…

Prejardhja etnike. Paraardhës.

Prejardhja etnike

Cila etni është mbizotëruese në ADN-në tuaj?

Prejardhja historike. Paraardhës.

Prejardhja historike

Origjina më e mundshme e paraardhësve tuaj

Haplogrupi i Nënës. Paraardhës.

Haplogrupi i Nënës

Mutacionet e ADN-së mitokondriale

Haplogrupi atëror. Paraardhës.

Haplogrupi atëror

Mutacionet e ADN-së së kromozomit Y

Përputhja e ADN-së së të famshëmve. Paraardhës.

Përputhja e ADN-së së të famshëmve

Zbuloni personazhet me të cilët ndani prejardhjen

Prejardhja e Neandertalit. Paraardhës.

ADN-ja e Neandertalit

ADN-ja është në kontrast me vendet arkeologjike

NJË DRITAR NË TË KALUARËN TUAJ

Ancestrum ju ofron 7 produkte të ndryshme të prejardhjes, të bashkuara në një raport të vetëm.
Vizioni i Testi gjenetik i prejardhjes është më i kompletuari ndër të gjitha markat në treg.

Një komplet, një çmim

Shtatë teste

7IN
ONE

Prejardhja gjeografike - 3

gjeografik

Prejardhja etnike - 6

Etnik

Prejardhja historike. Paraardhës.

historik

Prejardhja historike. Paraardhës.

nënës

Prejardhja historike. Paraardhës.

Atërore

Prejardhja historike. Paraardhës.

Njeri i famshëm

Prejardhja historike. Paraardhës.

Neandertal

Prejardhja gjeografike

Ne analizojmë ADN-në tuaj dhe, me anë të një studimi krahasues kompleks, kthehemi mesatarisht 800 vjet mbrapa, që korrespondon me pothuajse 30 breza, dhe ju tregojmë se në cilat rajone gjeografike ishin vendosur paraardhësit tuaj, bazuar në një kontekst gjeografik aktual.

Përputhja e ADN-së së të famshëmve

Zbuloni me cilët njerëz të rëndësishëm në histori ka të ngjarë të ndani prejardhjen atërore ose të nënës, duke krahasuar haplogrupet e të gjithë personave të famshëm në bazën tonë të të dhënave dhe duke krahasuar tuajin.

Prejardhja etnike

Nuk ka të bëjë vetëm me gjeografinë. Tani mund të mësoni për origjinën tuaj nga një këndvështrim tjetër. Prejardhja etnike ofron një pamje më të gjerë nga një qasje antropologjike dhe sociale dhe ju lejon të zbuloni se me cilat grupe etnike jeni më të afërt sipas origjinës suaj historike. Ancestrum ka detaje të më shumë se 300 etnive në mbarë botën.

Haplogrupi i Nënës

Bazuar në një metodologji haplogrupi, ne analizojmë kromozomin tuaj mitokondrial, i cili trashëgohet ekskluzivisht nga nënat te djemtë dhe vajzat e tyre dhe e krahasojmë atë me bazën e të dhënave që përmban të gjitha haplogrupet e njohura, në mënyrë që të mund të krijojmë një hartë të evolucionit të linjës suaj të nënës. tek haplogrupi i parë i regjistruar mitokondrial, i njohur si "Eva mitokondriale".

Haplogrupi atëror

Ngjashëm me prejardhjen e nënës, përmes një metodologjie krahasimi me bazën e të dhënave të të gjitha haplogrupeve të njohura, ne analizojmë kromozomin Y, i cili shfaqet vetëm te meshkujt dhe trashëgohet ekskluzivisht nga baballarët te djemtë, në mënyrë që të mund të gjurmojmë prejardhjen historike atërore në "Adam-kromozomi Y", haplogrupi i parë i njohur i kromozomit Y.

* Ky seksion është i disponueshëm vetëm për seksin mashkull.

Prejardhja historike

Le të shkojmë shumë më tej në kohë. Nga Mesjeta deri në Paleolitin e Sipërm, më shumë se 12,000 vjet më parë. Në Ancestrum ne krahasojmë ADN-në tuaj me atë të një numri të madh mostrash gjenetike nga mbetjet arkeologjike për të qenë në gjendje t'ju tregojmë zonat gjeografike me të cilat kanë lidhje paraardhësit tuaj, përgjatë 8 fazave kryesore historike.

Prejardhja e Neandertalit

Duke krahasuar ADN-në tuaj me atë të mostrave të marra nga vendet arkeologjike, mund të konkludojmë se çfarë përqindje ndani me njeriun neandertal, një nga speciet më të afërta me njerëzit modernë, me të cilin keni bashkëjetuar për më shumë se 40,000 vjet dhe i cili u zhduk më shumë se 30,000 vite më parë.

  0
  Shporta juaj
  Shporta juaj është boshKthehuni në shtëpi
   Llogaritni transportin
   aplikoni Coupon